Pikantny twaróg z ogórkiem i rzodkiewką

Pikantny twaróg z ogórkiem i rzodkiewką
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Twaróg w formie pasty, z rzodkiewką i ogórkiem gruntowym, z dodatkiem ostrej papryki.

Składniki

  • Twaróg półtłusty 250 g
  • Ogórek gruntowy 2 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Sól 1/4 łyżeczki
  • Świeżo mielony pieprz
  • Ostra papryka ilość wg uznania

Przygotowanie

  1. Obrane ogórki i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

  2. Twaróg dokładnie rozgnieść.

  3. Dodać ogórek, rzodkiewkę, sól, pieprz i ostrą paprykę. Wszystko dokładnie wymieszać. Śniadanie gotowe!

Komentarze do przepisu (1)

Maudie 26 września 2019
Pyszny dodatek :)
Składniki
  • Twaróg półtłusty 250 g
  • Ogórek gruntowy 2 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Sól 1/4 łyżeczki
  • Świeżo mielony pieprz
  • Ostra papryka ilość wg uznania
Składniki