Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi zrobione z farszem z kiszonej kapusty i leśnych grzybów, podsmażone i okraszone cebulką.
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 175
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 887
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 175
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 887
Składniki
Na większej patelni smażymy pierogi z obu stron na lekko rumiany kolor, a na mniejszej patelni smażymy pokrojoną w kostkę cebulę doprawioną solą i ziołowym pieprzem. Usmażone pierogi podajemy okraszone usmażoną cebulką, można podać razem z czerwonym barszczem z buraków ćwikłowych. Smacznego !!!