Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowane danie może być podane na śniadanie lub jako danie główne.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 37
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1030
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 37
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1030
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, studzimy i obieramy ze skórki. Ziemniaki i kotlety kroimy na połówki i smażymy na rumiano z każdej strony. W między czasie gotujemy jajka, każde w innej torebce foliowej. Saszetki wkładamy do wrzącej wody i gotujemy 4-5 minut.
Usmażone ziemniaki wykładamy na talerze razem z usmażonymi połówkami kotletów, dodajemy po jednym marynowanym ogórku i po 1 ugotowanym na miękko jajku. Smacznego !!!