Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka to smaczne i pożywne śniadanie, do którego nie trzeba chyba nikogo przekonywać. Czasem dla odmiany warto pokusić się o pieczoną owsiankę z ulubionymi dodatkami. U mnie pieczona owsianka z nektarynkami, bananem i rodzynkami. Wszystko oprószone szczyptą cynamonu :) Polecam.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 180
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 180
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Składniki
Płatki owsiane zalać 3/4 szklanki zimnego mleka, dodać jajko, miód, wszystko razem wymieszać. Owoce umyć, pokroić i wmieszać do owsianki.
Całą masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego, oprószyć cynamonem i zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 st, przez około 30 minut. Podawać na gorąco.