Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)

Składniki

  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu

Przygotowanie

  1. Obraną makrelę z ości dać do miski.
    Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę.

    Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu.

    Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (20)

kuchmariola63 08 czerwca 2019
Super pasta do chleba :)
fafiatko 08 czerwca 2019
pyszna! oj zjadlabym bardzo chetnie!
slodkisentyment 08 czerwca 2019
Musi być wyrazista i bardzo smaczna :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu
Składniki