Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)

Składniki

  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu

Przygotowanie

  1. Obraną makrelę z ości dać do miski.
    Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę.

    Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu.

    Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (20)

kuchmariola63 08 czerwca
Super pasta do chleba :)
fafiatko 08 czerwca
pyszna! oj zjadlabym bardzo chetnie!
slodkisentyment 08 czerwca
Musi być wyrazista i bardzo smaczna :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu
Składniki