Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na śniadanie przygotowałam ulubioną przez moich najbliższych pastę z wędzonej makreli.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Rybę obieram ze skóry i pozbawiam ości.Przekładam do miski. Dodaję twaróg i wszystko rozdrabniam widelcem lub blenderem.
Cebulkę kroję w drobną kosteczkę dodaję do ryby.Wszystko mieszam.Przyprawiam pieprzem, papryką ostrą daję koncentrat pomidorowy .Jeszcze raz wszystko dokładnie mieszam .Posypuję posiekaną zieleniną.Odstawiam do lodówki aby smaki się przegryzły.