Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Pyszna pasta z ryby wędzonej, do chleba.

Składniki

  • -2 makrele wędzone -cebula (tutaj dymka)
  • -sól, pieprz -olej z czosnkiem i bazylią

Przygotowanie

  1. Rybę otworzyć, wyjąć oście.Mięso rozdrobnić, uważając na małe oście.Cebulę pokroić w drobną kostkę.

  2. Dodać olej, sól, pieprz,cebulę i rozetrzeć widelcem.
    Podawać z pieczywem.
    Można wzbogacić pastę, dodając rozdrobnione jajko na twardo i startego kiszonego ogórka.

Komentarze do przepisu (28)

fafiatko 24 października 2018
Pyszna pasta! samo zdrowie.
GREGORHSPEED 24 października 2018
Idealna na kanapki <3
kuchmariola63 25 października 2018
Taka pasta do świeżego domowego pieczywa, super :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • -2 makrele wędzone -cebula (tutaj dymka)
  • -sól, pieprz -olej z czosnkiem i bazylią
Składniki