Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Monika87
Pyszna, prosta, w sam raz na śniadanie, bądź kolację :)

Składniki

  • Wędzona makrela, 1 szt
  • Marchewka, 1 szt
  • Jajka, 2 szt
  • Ogórek kiszony, 1 szt
  • Majonez

Przygotowanie

  1. Rybę obieramy dokładnie z ości i przekładamy do miseczki. W między czasie gotujemy na twardo dwa jajka.
    Marchewkę ścieramy na tarce o drobniutkich oczkach i dodajemy do ryby. Ogórka kiszonego i jajka siekamy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem i mieszamy z majonezem.
    Najlepiej smakuje ze świeżym chlebkiem z masłem:)

Komentarze do przepisu (4)

maxymil 13 czerwca 2013
pychotka ,ja nie daje marchewki tylko kiszonego ogórka,pieczarki konserwowe,jajko i cebule lub szczypiorek ,tak jak... Czytaj całość »
pychotka ,ja nie daje marchewki tylko kiszonego ogórka,pieczarki konserwowe,jajko i cebule lub szczypiorek ,tak jak napisałaś na świeżym pieczywku rewelacja.
maluszekk 13 czerwca 2013
Coś w sam raz dla mnie, uwielbiam rybki pod każdą postacią :)
Konto usunięte 13 czerwca 2013
Pasty z ryb to samo zdrowie i wszystkie dodatki są mile widziane - Twoja jest super :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Wędzona makrela, 1 szt
  • Marchewka, 1 szt
  • Jajka, 2 szt
  • Ogórek kiszony, 1 szt
  • Majonez
Składniki