Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.

Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Idealne połączenie,bardzo smaczne na kolację lub śniadanie:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 600g
  • 4 duże rzodkiewki
  • 1/2 surowego małego ogorka
  • zielona cebulka
  • Koperek
  • śmietana 12% 200g
  • śmietana18% kopiata łyżka
  • pieprz i sól do smaku

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem
    Rzodkiewki iogórka zetrzeć na grubych oczkach tarła.

    Koperek posiekać,a cebulkę drobno pokroić.

    Dodać sól,pieprz śmietany i wymieszać.

    Szybko,smacznie i wiosennie.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (18)

kuchmariola63 26 lutego
Wiosennie i smacznie :)
slodkisentyment 26 lutego
A ja jeszcze przed śniadaniem. Pyszności :)
Maudie 26 lutego
Pyszności:) Uwielbiam takie pasty:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • twaróg półtłusty 600g
  • 4 duże rzodkiewki
  • 1/2 surowego małego ogorka
  • zielona cebulka
  • Koperek
  • śmietana 12% 200g
  • śmietana18% kopiata łyżka
  • pieprz i sól do smaku
Składniki