Pasta z tuńczyka.

Pasta z tuńczyka.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: gogusia
Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)

Składniki

  • puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
  • serek topiony 100 g
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • kilka pieczarek marynowanych 6 sztuk

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych.
    Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek.
    Podajemy ze świeżym pieczywem.

    SMACZNEGO

Komentarze do przepisu (2)

Futka 25 lutego 2015
Uwielbiam takie pasty :) Twoja prezentuje się wyśmienicie :)
BEATA1978 26 lutego 2015
Pyszne są takie pasty.
Składniki
  • puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
  • serek topiony 100 g
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • kilka pieczarek marynowanych 6 sztuk
Składniki