Pasta z sardynek i serka jogurtowego.

Pasta z sardynek i serka jogurtowego.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Szybka pasta na kolację:)

Składniki

  • puszka sardynek 240g
  • 1 czerwona cebula,zielone bąki kilka szt.
  • 150g serka jogurtowego( dałam mojego wyrobu)
  • 2 trójkąty serka topionego
  • 3 korniszony
  • kopiata łyżka musztardy sarepskiej
  • pieprz i sól

Przygotowanie

  1. Odcedzić sardynki z sosu własnego i dać do miski.
    Cebulę,ogórki ,bąki pokroić w kostkę.
    Do miski dać serki topione,ser,musztardę ogórki i cebule.

    Rozgnieść widelcem,wymieszać i doprawić do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (25)

fafiatko 29 listopada 2019
Świetne składniki, pasta musiała być wyjątkowo smaczna!
Docherro 29 listopada 2019
Dziękuję, oj była smaczna:)
slodkisentyment 29 listopada 2019
Bardzo lubię takie pasty. Chętnie z chlebem bym wciągnęła :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • puszka sardynek 240g
  • 1 czerwona cebula,zielone bąki kilka szt.
  • 150g serka jogurtowego( dałam mojego wyrobu)
  • 2 trójkąty serka topionego
  • 3 korniszony
  • kopiata łyżka musztardy sarepskiej
  • pieprz i sól
Składniki