Pasta z rybą

Pasta z rybą
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
Coś innego na śniadanko czy kolację.

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować i zetrzeć na tartce. Tuńczyka osączyć. Dodać resztę składników i doprawić do smaku. Wymieszać. Podawać do pieczywa.

Komentarze do przepisu (7)

iwona_s 18 lutego 2011
znowu powielanie... daj se spokój z tą "swoją kuchnią". a tak w ogóle; jak już musisz coś dodać, to sprawdź... Czytaj całość »
znowu powielanie... daj se spokój z tą "swoją kuchnią". a tak w ogóle; jak już musisz coś dodać, to sprawdź czy przypadkiem nie ma już tego na smakerze, bo z tą pastą to przeszłaś już chyba sama siebie.
wenecja 18 lutego 2011
Iwona...S nie znudziło Ci się pisać ciągle to samo? Sprawdź , czy przypadkiem nie ma już na Smakerze tych... Czytaj całość »
Iwona...S nie znudziło Ci się pisać ciągle to samo? Sprawdź , czy przypadkiem nie ma już na Smakerze tych Twoich wrednych wypocin. Nudzisz!!!!!
kuchniahanny 19 lutego 2011
Właściwie to takiej pasty nie było wcześniej, Iwona może lepiej byś sama sprawdziła, a potem dodała komentarz!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki