Pasta z pstrąga wędzonego i twarogu.

Pasta z pstrąga wędzonego i twarogu.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Szybkie śniadanie lub kolacja,smaczna i syta pasta.Serdecznie polecam:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Pstrąga, cebulę I papryczkę pokroić w kostkę.
    Natkę posiekać.

    Twaróg rozgnieść widelcem.Dodać jogurt i wszystko wymieszać.Doprawić do smaku solą.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (29)

fafiatko 22 marca 2019
Ale smakolyki! idealna kompozycja i smak chili- jeszcze nie dodawalam do past rybnych, koniecznie musze sprobowac!
kucharka-amatorka 22 marca 2019
Coś nas obie dzisiaj wzięło na pasty.
konhambos 22 marca 2019
Pstrag jest przepyszny w kazdej postaci. Cudowna pasta!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki