Pasta z makreli wędzonej,pora i twarogu.

Pasta z makreli wędzonej,pora i twarogu.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Świetna pasta na kolację lub śniadanie:) Szybka i łatwa w przygotowaniu.

Składniki

  • 1/2 dużej wędzonej makreli
  • 250g twaróg póltłusty
  • 2 kopiate yżki śmietany 18%
  • por jasna część 15cm
  • lyżeczka słodkiej papryki,sól,pieprz

Przygotowanie

  1. Obrać makrelę z ości i dać do miski,dodać twaróg,pokrojony w drobną kostkę por,paprykę,pieprz,sól,śmietanę.
    Wszystkie składniki rozgnieść widelcem i wymieszać

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (10)

fafiatko 04 września 2019
Ale smaki! Koniecznie musze sprobowac z dodatkiem pora musi byc wyborna!
kuchmariola63 05 września 2019
Super pasta :)
Kitka80 05 września 2019
Pysznie się zapowiada :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 1/2 dużej wędzonej makreli
  • 250g twaróg póltłusty
  • 2 kopiate yżki śmietany 18%
  • por jasna część 15cm
  • lyżeczka słodkiej papryki,sól,pieprz
Składniki