Pasta z makreli wędzonej,jajek i maślaków z zalewy.

Pasta z makreli wędzonej,jajek i maślaków z zalewy.
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Połączenie ryby i grzybków sprawdziło się,dodatek reszty składników również.Bardzo polecam na śniadanie lub kolację:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości i rozetrzeć widelcem.Grzybki,jajka drobno pokroić dodać do makreli.Natkę posiekać.
    Dać pieprz,sól do smaku oraz majonez.
    Wymieszać i można zajadać.



    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (9)

fafiatko 22 stycznia 2018
to moze byc niezle, z dodatkiem grzybkow, cos nowego! :)
Maudie 22 stycznia 2018
Pastę z makreli jadłam wiele razy ale z maślaczkami nie i myślę,że może być pyszna:)
Bellapi 23 stycznia 2018
poproszę słoiczek :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki