Pasta z makreli wędzonej,jajek i chili.

Pasta z makreli wędzonej,jajek i chili.
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Pikantna pasta z makreli na śniadanie lub kolację.:)

Składniki

  • mała wędzona makrela
  • 2 jajka
  • papryczka chili
  • zielenina
  • majonez 3 łyżki
  • peprz i sól

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę.
    Makrelę obrać z ości dodać do miski z jajkami.

    Papryczkę drobno pokroić,również zieleninę( natka,szczypior co mamy)

    Rozgnieść widelcem jajka i makrelę.

    Dodać przyprawy i majonez,wymieszać.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (12)

Nevermore 05 maja 2019
Idealny przepis dla nas na wieczór :D
Dzięki za pyszną kolację :)
fafiatko 05 maja 2019
Wspaniala pasta a juz z chili to podwojnie smaczna!
kucharka-amatorka 05 maja 2019
Fajna i zdrowa.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • mała wędzona makrela
  • 2 jajka
  • papryczka chili
  • zielenina
  • majonez 3 łyżki
  • peprz i sól
Składniki