Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Pasta z makreli wędzonej

Składniki

  • Makrela wędzona 1 sztuka
  • Ogórek kiszony 3
  • Jajka 2
  • Koperek posiekany łyżka
  • Majonez płaska łyżka
  • Pieprz
  • Opcjonalnie łyżeczka ketchupu

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Makrele obrać ze skóry i rozdrobnić bez ości. Zetrzeć ogórki ze skórą oraz jajka na tarce jarzynowej. Dodać posiekany koperek, majonez. Na koniec doprawić pieprzem Smacznego!

Składniki
  • Makrela wędzona 1 sztuka
  • Ogórek kiszony 3
  • Jajka 2
  • Koperek posiekany łyżka
  • Majonez płaska łyżka
  • Pieprz
  • Opcjonalnie łyżeczka ketchupu
Składniki