Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wymyślona na szybko,składniki dodawałam już w trakcie jej robienia,wcześniej nie wiedząc co dodam.Wyszła wyśmienita.Serdecznie polecam:0
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4820
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4820
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Makrelę obrać z ości. Dodać pokrojoną w kostkę szalotkę,papryki,papryczkę chili oraz rzodkiewkę. Natkę posiekać. Dodać koncentrat,jogurt,majonez oraz sól. Makrelę rozgnieść widelcem,i dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Zostawić na kilkanaście minut by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!