Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo smaczna pasta:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Do miski wrzucić obraną makrelę z ości,odcedzoną z wody kukurydzę. Pora i ogórka drobno pokroić. Z papryczki usunąć nasionka i drobniutko posiekać. Dodać majonez,jogurt oraz posolić do smaku.Makrelę rozgnieść widelcem. Zamieszać i odstawić do lodówki na pól godz.
Smacznego życzę!