Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli i twarogu
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 174
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 681
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 118
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 174
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 681
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 118
Składniki
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałeczki. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rybę i mieszamy. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do pasty. Dodajemy przyprawy i zioła. Mieszamy. Najlepiej wstawić na godzinkę do lodówki ( nie koniecznie). Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)