Pasta z makreli i czosnku niedzwiedziego.

Pasta z makreli i czosnku niedzwiedziego.
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Pyszny i zdrowy dodatek do pieczywa.Serdecznie polecam:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 250g
  • pęczek czosnku niedzwiedziego
  • 1/2 małej makreli wędzonej
  • Sól ,pieprz
  • jogurt naturalny 150-200ml

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości,pognieść widelcem razem z twaogiem.
    Dodać drobno pokrojony czosnek niedzwiedzi ,dodać przyprawy,jogurt i wymieszać.


    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (4)

fafiatko 21 lutego
Ale smakowita pasta! musze w koncu wyprobowac polaczenia twarogu z rybą wedzona!
konhambos 4 dni temu
Kiedy bylam w szkole podstawowej bardzo bardzo dawno temu, pierwsza pasta, która zrobilam na zajeciach, których... Czytaj całość »
Kiedy bylam w szkole podstawowej bardzo bardzo dawno temu, pierwsza pasta, która zrobilam na zajeciach, których nazwy juz nie pamietam, byla pasta z wedzona makrela i twarogiem. Ten smak pozostal mi w pamieci do dzis i czesto robie pasty tego typu z dodatkami, czosnek niedziwedzi to doskonaly pomysl, na który jeszcze nigdy nie wpadlam :)
Docherro 3 dni temu
dziękuję i bardzo polecam ,my lubimy:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • twaróg półtłusty 250g
  • pęczek czosnku niedzwiedziego
  • 1/2 małej makreli wędzonej
  • Sól ,pieprz
  • jogurt naturalny 150-200ml
Składniki