Pasta z makreli.

Pasta z makreli.
> 5-6 os.
> 60 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Docherro
Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)

Składniki

  • makrela wędzona duża
  • Fasolka czerwona lub czarna z puszki
  • Natka pietruszki pęczek
  • Czosnek 2 ząbki
  • Pieprz czarny
  • Majonez kielecki 3-4 łyżki
  • śmietana 12% 1 łyżka

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem.
    Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli.
    Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby.
    Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły.


    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (3)

ciacho50 24 czerwca 2016
Do tej sałatki nie trzeba mnie namawiać, bardzo lubię fasolę czerwoną w sałatkach, rybki też lubię :)
ciacho50 25 czerwca 2016
Dochero wczoraj dodałaś przepis. Szkoda słów jak zaszedł już daleko :)
Docherro 28 czerwca 2016
polecam:)
Składniki
  • makrela wędzona duża
  • Fasolka czerwona lub czarna z puszki
  • Natka pietruszki pęczek
  • Czosnek 2 ząbki
  • Pieprz czarny
  • Majonez kielecki 3-4 łyżki
  • śmietana 12% 1 łyżka
Składniki