Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem. Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli. Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby. Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły. Smacznego życzę!