Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu pasta na kanapki.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Makrelę obieramy. Makrelę, jajka, twaróg, ogórki, i kilka gałązek zielonej cebulki wrzucamy do rozdrabniacza. Dokładnie rozdrabniamy. Przekładamy do miseczki, dodajemy musztardę i doprawiamy solą oraz ewentualnie pieprzem. Jeśli użyjemy korniszonów z chilli, wtedy już raczej nie trzeba pieprzyć.
Smarujemy kanapki, posypujemy pozostałą cebulką i zajadamy. SMACZNEGO:)