pasta z makreli

pasta z makreli
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
szybka i smaczna :)

Składniki

  • 1 makrela
  • 6 jajek
  • por (biała część)
  • 2-3 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. jajka ugotować, wystudzić i drobno pokroić. Makrelę obrać starając się usunąć jak najwięcej ości. Por drobno pokroić i sparzyć. Do miseczki dać jajka, makrelę, por, majonez, wymieszać, doprawić do smaku.

Komentarze do przepisu (6)

Konto usunięte 18 kwietnia 2013
Świetna pasta na śniadanko lub kolację:)
Konto usunięte 18 kwietnia 2013
wspaniała, jutro robię :)
Maudie 19 kwietnia 2013
Pycha taka pasta:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 1 makrela
  • 6 jajek
  • por (biała część)
  • 2-3 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • sól, pieprz
Składniki