Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka

Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: catha
Idealna pasta śniadaniowa, czyli jajka, ogórek kiszony i szczypiorek. Daje energię a przy tym smakuje.

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 ogórek kiszony
  • pęczek szczypiorku
  • 1-2 łyżeczki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i ugniatamy widelcem. Ogórek i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy ze sobą, dodajemy majonez, sól i pieprz cytrynowy ( można dać zwykły, ale cytrynowy podkręca smak). Pyszna i pożywna pasta.

Komentarze do przepisu (1)

Murena 19 stycznia 2020
Super dzisiaj robiłam-rewelacja :)
Składniki
  • 4 jajka
  • 1 ogórek kiszony
  • pęczek szczypiorku
  • 1-2 łyżeczki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy
Składniki