Pasta z jajek i tuńczyka.

Pasta z jajek i tuńczyka.
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Na śniadanie lub kolację bardzo polecam:)

Składniki

  • jajka 3 szt
  • tuńczyk w oleju puszka
  • ogórki konserwowe 5 szt
  • cebula czerwona średnia
  • majonez kielecki 2 łyżki
  • śmietana 18 % 1 łyżka
  • pieprz czarny i sól do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo.Tuńczyka odcedzić z oleju.
    Wszystkie składniki pokroić w kostkę.Tuńczyka rozgnieść widelcem.
    Dodać majonez oraz śmietanę.Doprawić pieprzem i solą.


    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (4)

Futka 06 czerwca 2017
Pyszna pasta :) Idealna na śniadanie :)
Bellapi 07 czerwca 2017
Uwielbiam takie pasty :)
Docherro 07 czerwca 2017
Dziękuję, o tak pyszna była:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • jajka 3 szt
  • tuńczyk w oleju puszka
  • ogórki konserwowe 5 szt
  • cebula czerwona średnia
  • majonez kielecki 2 łyżki
  • śmietana 18 % 1 łyżka
  • pieprz czarny i sól do smaku
Składniki