Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę z jajek często jadłam w dzieciństwie. Teraz wariantów pasty jajecznej jest bardzo dużo. A że obecnie jest czas na pyszną rzodkiewkę i szczypiorek to połączyłam te kilka składników ze sobą. Do tego chrupiące pieczywo i mamy szybkie, apetyczne śniadanie lub kolację :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 55
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 44
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 55
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 44
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, a następnie ścieramy na tarce o małych oczkach. Rzodkiewkę myjemy i też ścieramy na małych oczkach. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek, majonez (mniej lub więcej - zależy czy chcemy by nasza pasta była bardziej czy mniej zbita), sól i pieprz do smaku. Całość dokładnie mieszamy i zajadamy :)