Pasta z fety, rzodkiewki i koperku.

Pasta z fety, rzodkiewki i koperku.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: catha
Pasta z kilku prostych składników, intensywna smaku dzięki ostrej rzodkiewce i serkowi feta. Polecam

Składniki

  • 1 opakowanie sera typu feta
  • łyżka gęstego jogurtu naturalnego
  • 6-7 rzodkiewek
  • pęczek koperku
  • pieprz czarny

Przygotowanie

  1. Ser rozdrobnić widelcem, rzodkiewki zetrzeć na tarce lub drobniutko pokroić. Koperek posiekać. Dodać łyżkę gęstego jogurtu dla złagodzenia smaku. Wszystkie składniki dokładnie połączyć, doprawić pieprzem. Doskonałe kremowe smarowidło na kanapki. Świetnie smakuje z delikatnymi pomidorkami koktajlowymi.

Komentarze do przepisu (1)

RITAcreative- 26 września
TO MUSI BYĆ DOBBRE ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Składniki
  • 1 opakowanie sera typu feta
  • łyżka gęstego jogurtu naturalnego
  • 6-7 rzodkiewek
  • pęczek koperku
  • pieprz czarny
Składniki