Pasta z fasoli i jajek

Pasta z fasoli i jajek
> > 6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: jagoda114
Pożywna pasta na piątkowe śniadanko:)

Składniki

  • fasola, 30 dag
  • jajka, 5 szt
  • cebula, 1 duża
  • masło, 5 dag
  • majonez, 1 łyżka
  • musztarda, 1 łyżeczka
  • sól do smaku

Przygotowanie

  1. Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego

  2. Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego

Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 24 stycznia 2013
koniecznie do wypróbowania !! po składnikach widzę, że to może być super smak :))))
Konto usunięte 24 stycznia 2013
Zgadzam się z capri,niespotykana pasta - pełnowartościowa i smaczna.Zabieram do zrobienia.Oczywiście najwyższa... Czytaj całość »
Zgadzam się z capri,niespotykana pasta - pełnowartościowa i smaczna.Zabieram do zrobienia.Oczywiście najwyższa ocena.
irma 25 stycznia 2013
Do ulubionych . Zrobię dla mojego męża, będzie zachwycony.Dzięki za pomysł na śniadanko.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • fasola, 30 dag
  • jajka, 5 szt
  • cebula, 1 duża
  • masło, 5 dag
  • majonez, 1 łyżka
  • musztarda, 1 łyżeczka
  • sól do smaku
Składniki