Pasta z boczku wędzonego

Pasta z boczku wędzonego
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Takie proste w zrobieniu, a jakie smaczne.

Składniki

  • 500 g boczku wędzonego
  • 1/2 łyżeczki cząbru
  • 1/2 łyżeczki pieprzu mielonego

Przygotowanie

  1. Z boczku odkrawamy skórę, kroimy go na mniejsze kawałki.
    Następnie mielimy na najmniejszych oczkach.
    Dodajemy cząber i pieprz, dokładnie łączymy wszystkie składniki.

Komentarze do przepisu (10)

Facet_w_kuchni 23 stycznia 2017
Z dobrego boczku może być prima. Kupuję.
Pozdrawiam.
bellamozzarella 23 stycznia 2017
Pycha :-) i cząber aromaticooo ;-)))
Docherro 24 stycznia 2017
świetna pasta,narobiłeś mi smaku...zrobię i ja..:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 500 g boczku wędzonego
  • 1/2 łyżeczki cząbru
  • 1/2 łyżeczki pieprzu mielonego
Składniki