Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju aby się zarumieniła. Doprawić solą i pieprzem. Fasolę odcedzić pozostawiając ok 4 łyżki zalewy, aby pasta nie była zbyt sucha. Dodać cebulę, a następnie rozgnieść widelcem. Podać ze świeżym pieczywem.