Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w oryginale nazywała się żeglarska chociaż nie mam pojęcia czemu dlatego zmieniłam jej nazwę
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Składniki
Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno posiekać, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać i podawać z pieczywem. Najlepiej smakuje zaraz po przyrządzeniu. Pasta jest banalnie prosta ale niezwykle smaczna. Smacznego