Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przygotowanie tej mega pysznej pasty twarogowej z oliwkami potrzeba ci tylko 5 minut.Zapraszam na filmik
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 491
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 788
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 491
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 788
Składniki
Szczypiorek i koperek umyć i lekko pokroić wrzucić do pojemnika , anchois też pokroić i wrzucić do pojemnika ,dodać ser, jogurt i kapary oraz część oliwek. Drugą część oliwek zostawiamy do naszej pasty.
Wszystko to miksujemy naszym blenderem.
Odłożone oliwki lekko siekamy nożem i dodajemy do naszej pasty twarogowej , mieszamy łyżką . Pasta jest gotowa do smarowania na nasz chleb. Zapraszam na moj kanał na Youtube Mangiare u Ewki, tam znajdziesz dużo przepisów z kuchni włoskiej i nie tylko. Buon appetito!