Pasta twarogowa z miętą,rzodkiewką i zieloną cebulką.

Pasta twarogowa z miętą,rzodkiewką i zieloną cebulką.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Orzeźwiająca pasta na śniadanie lub kolację:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 500g
  • pęczek rzodkiewki
  • duży pęczek zielonej cebuli
  • garść mięty
  • śmietana 12% około 300ml
  • Pieprz ziołowy
  • sól do smaku

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem.
    Cebulę drobno pokroić.
    Rzodkiewkę pokroić w plasterki.
    Miętę posiekać.

    Dodać śmietanę,sól i pieprz,wymieszać.



    Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (13)

BEATA1978 29 czerwca
Pyszna pasta :)
fafiatko 29 czerwca
dodatek mięty musi świetnie się komponować w paście kanapkowej, bardzo pomysłowy przepis!
Nevermore 29 czerwca
Świetne smarowidełko :) My czasem też do podobnej dodajemy szalotkę, ale to prawie to samo ;)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • twaróg półtłusty 500g
  • pęczek rzodkiewki
  • duży pęczek zielonej cebuli
  • garść mięty
  • śmietana 12% około 300ml
  • Pieprz ziołowy
  • sól do smaku
Składniki