Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy kapary, dlatego zawsze mam ich zapas w lodówce. Największym wielbicielem tego cuda jest mój mąż, to właśnie on mnie do nich przekonał. Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać kapary, drobno pokrojone suszone pomidory, szczypiorek i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, żeby składniki się połączyły. Jeszcze raz przyprawić według swojego smaku. Składniki na pastę, można też zblendować blenderem. Pasta będzie gładka. To już zależy, jak kto woli.