Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w wykonaniu pasta na kanapki, lekko podkręcona wiśniówką. Przy małym nakładzie pracy otrzymujemy smaczną pastę.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 187
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 187
Składniki
Tuńczyka i pomidorki osączamy z zalewy. Suszone pomidory lekko siekamy , dodajemy do nich ketchup , przeciśnięty czosnek, sól. pieprz , chili, oliwę i wiśniówkę. Całość delikatnie blendujemy lub ucieramy z makutrze. Na koniec podajemy tuńczyka lekko mieszamy , zakrywamy folią i odstawiamy do lodówki , najlepiej na całą noc. Rano mamy gotową pastę.