Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajnie podana pasta w skorupkach po jajkach.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić.rozciąć nożem na pół.W SKORUPCE !skorupki wydrążyć.
jajka pokroić bardzo drobno.ser rozdrobnić widelcem. Całość dokładnie wymieszać z serem i resztą składników .doprawić do smaku solą i pieprzem.nałożyć do połówek skorupek.