Pasta serowo-jajeczna z nutką chrzanu

Pasta serowo-jajeczna z nutką chrzanu
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Ewusssia
fajnie podana pasta w skorupkach po jajkach.

Składniki

  • 250 g białego sera
  • 3 jajka
  • łyżka jogurtu
  • łyżka majonezu
  • łyżka chrzanu
  • sól,pieprz
  • pół pęczka szczypiorku

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić.rozciąć nożem na pół.W SKORUPCE !skorupki wydrążyć.

  2. jajka pokroić bardzo drobno.ser rozdrobnić widelcem. Całość dokładnie wymieszać z serem i resztą składników .doprawić do smaku solą i pieprzem.nałożyć do połówek skorupek.

Składniki
  • 250 g białego sera
  • 3 jajka
  • łyżka jogurtu
  • łyżka majonezu
  • łyżka chrzanu
  • sól,pieprz
  • pół pęczka szczypiorku
Składniki