Pasta sardynkowo-jajeczna.

Pasta sardynkowo-jajeczna.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Szybka i smaczna kolacja:)

Składniki

  • 3 jajka
  • puszka sardynek w sosie własnym
  • zielona cebulka
  • 2 papryczki chili
  • majonez 2 łyżki
  • musztarda sarepska łyżka
  • pieprz i sól

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,wystudzić i pokroić w kostkę.

    Sardynki odcedzić ,papryczki drobno pokroić,cebulkę pokroić w kostkę.

  2. Dodać majonez,musztardę oraz sól.Pieprz opcjonalnie.
    Wymieszać i dać na 15min.do lodówki.

  3. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (16)

fafiatko 07 lipca 2019
Musi byc bardzo smaczna! ulubione smaki i dwie papryczki chili!!! to jest to!
BEATA1978 07 lipca 2019
Pyszna pasta, mogę jeść i na śniadanie i na kolację :)
slodkisentyment 08 lipca 2019
Pycha :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 3 jajka
  • puszka sardynek w sosie własnym
  • zielona cebulka
  • 2 papryczki chili
  • majonez 2 łyżki
  • musztarda sarepska łyżka
  • pieprz i sól
Składniki