Pasta rybno - jajeczna

Pasta rybno - jajeczna
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: CookWithMe
Pasta doskonała na kanapeczki.

Składniki

Przygotowanie

  1. Umyte jaja gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je i ścieramy na małych oczkach na tarce. Następnie dodajemy twaróg i tuńczyk wraz ze śmietaną i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    Pastę podajemy na kanapkach, dodatkowo posypujemy je posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze do przepisu (5)

fafiatko 11 stycznia 2019
Pasta na bogato!
Docherro 15 stycznia 2019
Prosto i przesmacznie,często robię takie pasty zawsze znikają:)
slodkisentyment 03 lutego 2019
Ciekawy przepis :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki