Pasta rybna

Pasta rybna
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Doskonały dodatek do kanapek, zarówno na śniadanie jak i kolację.

Składniki

  • 200g wędzonej ryby, na przykład makreli
  • 4 jaja
  • 4 ogórki kiszone
  • łyżka majonezu lub jogurtu naturalnego

Przygotowanie

  1. *Jaja ugotować na twardo,
    *Rybę rozdrobnić w misce i wyciągnąć z niej ości,
    *Ugotowane i ostudzone jaja, oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę,
    *Dodać majonez lub jogurt,
    *Całość wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej pół godziny, żeby smaki się przegryzły.
    *Smacznego!

Składniki
  • 200g wędzonej ryby, na przykład makreli
  • 4 jaja
  • 4 ogórki kiszone
  • łyżka majonezu lub jogurtu naturalnego
Składniki