Pasta kanapkowa z twarogu i pasty orzechowej

Pasta kanapkowa z twarogu i pasty orzechowej
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Pyszna i szybka w przygotowaniu pasta kanapkowa z sera twarogowego i pasty orzechowej. Podajemy z ulubionym pieczywem.

Składniki

  • 150 g sera twarogowego,
  • 2 łyżki pasty orzechowej,
  • 2 łyżeczki ksylitolu lub cukru,
  • 1 czubata łyżka jogurtu greckiego.

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgniatamy widelcem. Dodajemy pastę orzechową, dosładzamy ksylitolem lub cukrem według uznania. Następnie dodajemy jogurt grecki. Dokładnie mieszamy składniki aż się połączą.

    Podajemy z ulubionym pieczywem lub sucharkami.
    Pasta idealnie sprawdzi się na śniadanie lub kolację.
    Przechowujemy w lodówce.

    Smacznego ;)

Składniki
  • 150 g sera twarogowego,
  • 2 łyżki pasty orzechowej,
  • 2 łyżeczki ksylitolu lub cukru,
  • 1 czubata łyżka jogurtu greckiego.
Składniki