Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła przepyszna, o wyrazistym i lekko pikantna smaku, idealna z dodatkiem świeżych pomidorów.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 53
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 88
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 44
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 53
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 88
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 44
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Makrelę wykładamy do miski i lekko rozgniatamy ją widelcem.
Do makreli dodajemy serek homogenizowany i cebulę pokrojona w drobną kostkę.
Zawartość miski wrzucamy do blendera i dodajemy sporo mielonego pieprzu. Wszystko dokładnie miksujemy na jednolita masę. . Gotową masę przekładamy na miseczkę i schładzamy około godziny w lodówce.
Pastę z makreli nakładamy obficie na kromki chleba i podajemy z dodatkiem świeżego pomidora. Smacznego !!!