Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASTA JAJECZNO-MEKSYKAŃSKA
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 876
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 55
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 289
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 876
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 55
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 289
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Składniki
Ugotuj jajka na twardo lub półmiękko. Możesz użyć do tego trybu Gotowanie jaj.
Do naczynia miksującego dodaj przekrojone na pół ugotowane jajka, pastę w stylu meksykańskim, skyr, 6 łyżeczek soku z limonki, 3 szczypty soli i kuminu oraz 3 łyżeczki czosnku granulowanego. Dodaj posiekaną natkę pietruszki.
Załóż miarkę na pokrywę naczynia miksującego. Ustaw 20 sekund /obroty 5
Zgarnij składniki kopystką na dno naczynia miksującego, ponownie załóż miarkę na pokrywę naczynia miksującego. Ustaw 5 s/obr. 5.