Pasta jajeczno-łososiowa

Pasta jajeczno-łososiowa
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: catha
Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.

Składniki

  • 4 jajka
  • 1- 2 plastry wędzonego łososia
  • łyżka koperku
  • łyżka majonezu
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.

  2. Doskonała pasta na pyszne, leniwe śniadanko albo kolację:)

Komentarze do przepisu (4)

kuchmariola63 26 stycznia
Smakowicie wygląda :)
KulinarnaChwila 26 stycznia
Pyszności :)
catha 26 stycznia
Dziękuję:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 4 jajka
  • 1- 2 plastry wędzonego łososia
  • łyżka koperku
  • łyżka majonezu
  • sól, pieprz
Składniki