Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na śniadanko.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek. Pokroić w kostkę. Najlepiej wykorzystać gilotynę i krateczkę. Szybko i równo. Dodać do pokrojonych jajek wiórki żółtego sera. Dodać majonez, musztardę, pokrojony szczypiorek, pokrojoną w drobną kostkę cebulkę szalotkę, pokrojoną rzeżuchę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać dokładnie. Można zajadać. Można też udekorować. U mnie kurczaczek z jajka. Nóżki i dziobek z rzodkiewki. Oko z goździka. Łąka to skórka z ogórka, kawałki szczypiorku, rzeżucha. Smacznego.
Dekoracja - kurczątko na łące