Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu, a pyszna pasta jajeczna
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 580
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1829
Polecam.
Odsłon: 5645
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 580
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1829
Polecam.
Odsłon: 5645
Składniki
Jajka ścieramy na tarełku o małych oczkach. Solimy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek i łyżkę majonezu ( ktoś woli rzadszą pastę dodaje nieco więcej ). Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Podajemy do pieczywa.