Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie swojskie pasty na kanapki ? my bardzo lubimy a zwłaszcza jajeczną którą szybko się wykonuje i jest bardzo smaczna syn sobie zażyczył to mamusia zrobiła
Pełen smaku sos, do którego przygotowania wykorzystano warzywa z gotowania ar...
Odsłon: 90
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 1264
Pełen smaku sos, do którego przygotowania wykorzystano warzywa z gotowania ar...
Odsłon: 90
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 1264
Składniki
Na początek ugotować jajka na twardo, ugotowane zahartować w zimnej wodzie a następnie obrać ze skorupek. Do salaterki pokroić szczypior posolić go i uciskając dłonią sprawić aby był miękki następnie zetrzeć wszystkie jajka na tarce jarzynowej, dodać musztardę, majonez oraz pieprz i wymieszać za pomocą widelca do połączenia się wszystkich składników ze sobą
Gotową pastę przełożyć do szczelnie zamkniętego pojemnika i można przechować ją do trzech czterech dni w lodówce o ile nie zjedzą, z podanych składników wyszedł mi pojemnik osiemset gram. Pasta nadaje się na śniadanie jak również na kolację