Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Szukasz pomysłu na wiosenne i szybkie śniadania? Trafiłeś idealnie, dzisiaj szybka i smaczna propozycja - pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem najlepiej tym samodzielnie zasadzonym :)

Składniki

  • Jajka 3 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Szczypiorek 1 pęczek
  • Majonez 2 łyżki
  • Sól morska
  • Pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, gdy ostygną kroimy w dużą kostkę.
    Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę.
    Szczypiorek myjemy i siekamy.

    Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.

  2. Podajemy z ulubionym pieczywem.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (2)

Docherro 29 marca 2017
pyszna...moja ulubiona:)
GREGORHSPEED 29 marca 2017
aż mnie się zamarzyła taka pasta <3
Składniki
  • Jajka 3 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Szczypiorek 1 pęczek
  • Majonez 2 łyżki
  • Sól morska
  • Pieprz
Składniki