Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kolację lub śniadanie.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 267
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 238
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 683
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 267
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 238
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 683
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno kroimy. Z rzodkiewek odkrawamy końcówki, myjemy, a następnie trzemy na małych oczkach tarki. Następnie dodajemy do jajek i rzodkiewki posiekaną rzeżuchę, majonez i jogurt, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.