Pasta jajeczna z rzeżuchą

Pasta jajeczna z rzeżuchą
> 5-6 os.
> 60 min
łatwe
tanie
Pasta nie tylko idealnie nada się na kanapki. Rewelacyjnie wkomponuje się jako nadzienie do połówek jajek ugotowanych na twardo. Na Wielkanoc, jak znalazł ;)

Składniki

  • 3 jajka
  • 1 garść rzeżuchy
  • 100 ml oliwy z awokado
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.

    Do jajek dodajemy rzeżuchę oraz oliwę. Blendujemy.

    Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze do przepisu (8)

Bellapi 08 kwietnia 2017
OMG Tak chcę już teraz :)
bellamozzarella 08 kwietnia 2017
Kocham takie pasty <3
ciacho50 08 kwietnia 2017
Tak zmiksowanej pasty jajecznej jeszcze nie widziałam. Bardzo pomysłowo i smakowicie :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 3 jajka
  • 1 garść rzeżuchy
  • 100 ml oliwy z awokado
  • sól, pieprz
Składniki